KARIMAN SALES

WATER INFRASTRUCTUUR

DOWNLOADS

Water.. Zonder water is er geen leven. De eerste levensbehoefte, maar toch nog steeds moeilijk te verkrijgen voor miljoenen mensen die ook recht hebben op schoon en veilig drinkwater.

 

Bij Kariman Sales vinden wij het erg belangrijk dat water voor iedereen bereikbaar is. Dus toen wij de samenwerking aangingen met de fabriek die al dit moois produceert, was voor ons meteen duidelijk dat dit complete waterprogramma door ons buitengewoon laagdrempelig gehouden zal worden voor  ontwikkelingslanden. Gelukkig denkt de fabriek met ons mee om de kosten te drukken, zodat wij dit ook kunnen waarmaken.

 

Ons waterinfrastructuur programma bestaat uit zeer hoge kwaliteitskoppelingen en -ontluchters. Sommigen met wel 2 meter doorsnede. In de brochure op deze pagina kunt u meer lezen over de diverse toepassingen van ons waterinfrastructuur aanbod. Uiteraard hebben we ook diverse ongewone oplossingen in ons pakket die je gerust uniek kunt noemen. Ook met ongebruikelijke problemen kunnen wij u helpen; door onze nauwe samenwerking met de fabriek kunnen zij ook custom producten produceren.

Waar water wordt gebruikt en waar mensen leven heb je ook te maken met afvalwater. Dus een rioleringssysteem is dan ook een noodzaak waar je niet aan ontkomt als je hygiëne wil waarborgen en ziektes wilt voorkomen. Ook hierbij kan ons waterinfrastructuur programma hulp bieden.

De fabriek kan de blauwe coating van de koppelingen aanpassen in de kleur die u wenst.

 

Het mooiste van dit programma is dat dezelfde koppelingen ook gebruikt kunnen worden in de NAFTA sector (benzine, diesel en olie) door een aanpassing van kleur en het plaatsen van rubbers die chemicaliënbestendig zijn.

Door deze koppelingen kan men  in een korte tijd grote afstanden overbruggen worden voor bijvoorbeeld tijdelijke leidingen. Maar ook als de leidingen 20 jaar mee dienen te gaan, is dit de oplossing voor een redelijke prijs tegen de allerhoogste kwaliteitseisen. 1 product dat inzetbaar is in meerdere sectoren: dat is pas innovatie!

Kariman Sales International BV

De Run 8264

5504 EM Veldhoven

T. +31 (0)6 41 18 78 78

                  

 

PRODUCTEN