KARIMAN SALES

LUBO lubrication

DOWNLOADS

EN VIDEO'S

Oplossing- en resultaatgericht

Voor iedere technici is het koudlas / vreten van RVS en het optreden van corrosie een reeds jarenlang bestaand probleem. Vanuit dit oogpunt zijn we als onderneming op zoek gegaan naar de oplossing die naast een unieke werking een duurzaam karakter heeft. Na jarenlang onderzoek en hoogwaardige testen hebben wij een lubrication ontwikkeld die toepasbaar is op alle soorten schroefdraadverbindingen. Deze hoog belastbare lubrication voldoet aan de strengste eisen en wetgevingen op het gebied van kwaliteit en milieu en is een uitstekende vervanger voor de huidige montagepasta’s.

Grote toepasbaarheid

(voldoet aan FDA)

Deze voorgeprepareerde schroefdraadverbindingen zijn toepasbaar in de voedings-, farmaceutische- en levensmiddelenindustrie, offshore, zeevaart, industrie en weg- en waterbouw.

 

Effectief en kostenbesparend

Gebruikt u montagepasta en stapt u over op de Lubo lubrication, dan resulteert dit in een directe kostenbesparing van gemiddeld 70% als het gaat om nieuwbouw en onderhoud op constructies en machines. Doordat de bevestiging voorzien van Lubo lubrication te allen tijde demonteerbaar is, vervallen óók de kosten van herstelwerkzaamheden zoals slijpen, boren en tappen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu

Onze lubrication is geheel opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en mineralen en dus vriendelijk voor ons milieu. Door voor Lubo lubrication te kiezen is dit niet alleen winstgevend voor uw bedrijf, u investeert daardoor ook mee in een duurzame en gezonde toekomst.

 

Conclusie

Lubo lubrication is de innovatieve oplossing voor RVS toepassingen!

 

 

 

Kariman Sales International BV

De Run 8264

5504 EM Veldhoven

T. +31 (0)6 41 18 78 78

                  

 

PRODUCTEN