KARIMAN SALES

FASTENERS

Een wereld zonder fasteners kunnen wij ons niet voorstellen. Ongemerkt zijn fasteners verbonden in ons dagelijks leven. Eigenlijk kun je wel zeggen dat door fasteners de boel bij elkaar wordt gehouden.

 

Ja ook wij vinden deze woordspelingen erg grappig. Maar het is wel een feit.

 

Kijk maar eens om je  heen: in alles zit er wel een boutje/moertje of een schroefje. Het is een item dat dagelijks in gigantische hoeveelheden wordt gebruikt.

 

Het is zo een belangrijk onderdeel in ons leven geworden dat je het bijna kunt vergelijken met eten. Zonder eten houden wij het niet lang vol. Tja en zonder een boutje?????

De fasteners waar we hier over spreken kunnen zowel met als zonder Lubo behandeling geleverd worden (zie het item “Lubo lubrication”). In ons pakket hebben wij daarom allerlei soorten en maten fasteners opgenomen. Maar ook als u specials wilt of op maat gemaakte producten, dan kunt u die vraag aan ons voorleggen.

 

Door onze internationale contacten kunnen wij ook kleinschalig voor u produceren tegen interessante prijzen. Uiteraard voldoen deze producten aan dezelfde hoge kwaliteit eisen waar al onze producten aan voldoen.

Heeft u zelf fasteners en wilt u die behandelt hebben met Lubo  dan kunt u contact met ons opnemen. U levert specials en zoekt contacten op de internationale markt? Ook dan horen wij graag van u.

Kariman Sales International BV

De Run 8264

5504 EM Veldhoven

T. +31 (0)6 41 18 78 78

                  

 

PRODUCTEN